Your browser don't supports or have disabled Javascript and page may not look as it should

Palmarès

1908 – 1919

  • 1908 : Parpelé, Pich, Le Grelé
  • 1910 : Lombard, Oulet, Panetti
  • 1911 : Le Bimbo, Narigon, Dahon
  • 1912 ; Le Bimbo, Narigon, Bonabel
  • 1913 : Arnaud, Gardon, Arnaud
  • 1914-15-16-17-18 : pas de concours
  • 1919 : Le Bimbo, Le Quignon, Le Grelé

1920 – 1929

  • 1920 : Oderra dit Charlot Pinot, Benson
  • 1921 : Oderra dit Charlot Pinot, Benson
  • 1922 : Le Maggi, Paulin, Paul Marius
  • 1923 : Le Maggi, Bonnot, Le Bimbo
  • 1924 : Oderra dit Charlot, Pinot, Benson
  • 1925 : Le Maggi, Pinot, Bimbo
  • 1926 : Lou Capitani, Petit Etienne, Magagnos
  • 1927 : Isoard, Cauvet, Imbert
  • 1928 : Gobetti, Petit Gustave,
  • 1929 : Petit Dho, Manzon, Aurelly

1930 – 1940

  • 1930 : Calanotti, Codazzi, Revelli
  • 1931 : Lou Capitani, Ghilardi, Courbon
  • 1932 : Bolet, Ricard, Gambet
  • 1933 : Mayol, Ranzon, Ruggieri père
  • 1934 : Meunier, Chiesi, Barra Etienne
  • 1935 : Le Maggi, Lou Capitani, Gabian
  • 1936 : Bonzon frères, Reboa
  • 1937 : Ghilardi, Albert Brest, Jullien
  • 1938 : Calcagne, Léonce, Nello
  • 1939-1940 : pas de concours

1940 – 1949

  • 1942 : Isoardi, Lanzonne, Nicolas
  • 1943 : pas de concours
  • 1944 : Beysson Charles, Albertingo frères
  • 1945 : Ghilardi, Albert Brest, Mayen père
  • 1946 : J. Procarionne, Imbert, Etcheberger
  • 1947 : Pasian, Mathonnet, Louis, Marius
  • 1948 : Maurin Lilou, Fabian, Ribes
  • 1949 : Amiel, Meissonnier, Borsi Serge

1950 – 1959

  • 1950 : Le Gari, Donadieu, Grogiello
  • 1951 : Le Japonais, Otello, Costagliola
  • 1952 : Calanotti, Lou Capitani, Boasso dit Pétou
  • 1953 : Petit Fernand, Besse, Procarionne Albert
  • 1954 : Locatelli, Gay, Marengo
  • 1955 : Le Japonais, Otello, Borsi Serge
  • 1956 : Denans, Lambert, Petit Pinot
  • 1957 : Dozol, Bénédetti, Barles
  • 1958 : Le Japonais, Otello, Baldi
  • 1959 : Calanotti, Agaccio, Lovino

1960 – 1969

  • 1960 : Binder, Stellatta, Vivancos
  • 1961 : Petit Fernand, Baldi, Beysson Charles
  • 1962 : Dalbret, Carbuccia, Vaccaro
  • 1963 : Simonetti, Ruggieri fils, Alfaro
  • 1964 : Palaggi, Blanc, Portal
  • 1965 : Agaccio, Ghilardi, Castel
  • 1966 : Calanotti, Maurin,
  • 1967 : Palaggi, Blanc, Portal
  • 1968 : Calanotti, Binder, Audry
  • 1969 : Volpini, Yvan, Racanelli

1970 – 1979

  • 1970 : Vian, Cantarel, Vivancos
  • 1971 : Rossi, Paul, Massuco
  • 1972 : Beysson, Carbonel, Cavalière
  • 1973 : Carbuccia, Roggero, Poncy
  • 1974 : Partengo, Bain, Gradoz
  • 1975 : Benoît-Gonin, Ayala, Petronio
  • 1976 : Chauvin R. et G., Barnouin
  • 1977 : Bruno, Gastaldi, Cortes
  • 1978 : Massoni, Pironti,
  • 1979 : Carbo, Guerrieri, Lovisolo

1980 – 1989

  • 1980 : Maurin, Gasparini, Gouffon
  • 1981 : Giordanengo, R. et J., Navaro
  • 1982 : Massoni, Pironti, Racanelli
  • 1983 : Massoni, Pironti, Racanelli
  • 1984 : Benoît-Gonin, Marini, Ruiz
  • 1985 : Fabre, Silvy, Gilbert
  • 1986 : Massoni, Racanelli, Cortes
  • 1987 : Lepra, Roux, Allaux
  • 1988 : Cavalière, Benoît-Gonin, Griseri
  • 1989 : Pironti, Partengo, Alesi

1990 – 1999

  • 1990 : Cavalière, Benoît-Gonin, Griseri
  • 1991 : Colonna, Ligero, Eymard
  • 1992 : Mussi, Calvez, Bonifay
  • 1993 : Massoni, Benoît-Gonin, Cortes
  • 1994 : Carbo, Roux, Barthélémy 
  • 1995 : Massoni, Matraglia, Lovino
  • 1996 : Franchitto, Fubiani, Bindi
  • 1997 : Ruggieri E. et L., Rosati
  • 1998 : Passanante, Abeille, Gomez
  • 1999 : Sartore, Musso, Auzet

2000 – 2009

  • 2000 : Gastaldi, Brémond, Lombardi
  • 2001 : pas de concours
  • 2002 : Lafleur, Escarras, Kourane
  • 2003 : Izzo, Penna, Valero
  • 2004 : Massoni, Roux, Carbo
  • 2005 : Fontani, Valdès, Griseri
  • 2006 : Ours, Jouveau, Ours
  • 2007 : Lombardi, Gastaldi, Ceyte
  • 2008 : Ripert, Gomez, Milesi
  • 2009 : Pagny, Ceyte, Rouvin

2010 – 2016

  • 2010 : Fontani, Valdès, Roux
  • 2011 : Jean, Matraglia, Stievenard
  • 2012 : Fontani, Valdès, Roux
  • 2013 : Ben Mostefa, Rouvin, Demaria
  • 2014 : Kerfah A. Kerfah M. Torreno
  • 2015 : Matraglia, Stievenard, Chamberon
  • 2016 : pas de concours

 

Retour

Partager

Palmarès | PROVENÇAL Edition 2017 - PROVENÇAL Edition 2017

le-provencal-13.asptt.com/palmares/


Fermer